Gjør deg klar

Lyst til å prøve deg på Andreas Viestads oppskrifter i Magasinet i morgen? Her er handlelista! Diskuter mat!

Nå kan du få et forsprang inn i Andreas Viestads matverden. Magasinet på Nett gir deg den komplette handlelista til morgendagens to oppskrifter, sånn at du kan stille forberedt til «Det beste jeg vet». TILSLØRTE BONDEPIKER: Nok til seks: 3 dl brødsmuler 3 ss sukker 2 teskjeer nymalt kanel 2 ss smør 3 dl kremfløte 3 dl eplemos 1 dl hakkede hasselnøtter EPLEDESSERT: Nok til fire: 2 gule epler 2 røde epler 1-2 ss smør 4 ss sukker 1 vaniljestang 1 lite glass calvados Server med rømme eller pisket krem eller is Når du har fått dette i hus er du klar for Viestads matspalte i morgen. Magasinet ønsker alle matglade lykke til! Meninger om mat? Bli med i debatten! Vintips? Del dem med andre lesere her!