Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Glad i mat?

- Hvordan kan jeg tilberede gåselever og andekjøtt, spør en leser på våre debattsider. En annen vil lage sursøt saus - men vet ikke hvordan. Har du noen tips?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magasinet har mange matinteresserte lesere, blant dem kokken Gro. For henne er Andreas Viestads «Det beste jeg vet» ukas høydepunkt i Dagbladet, skriver hun på våre debattsider. Nå legges Magasinets matstoff ut her på Magasinet på Nett, og siden forrige lørdag har du hatt anledning til å diskutere mat i vårt eget debattforum. Her kan du spørre andre lesere om tips og råd, eller dele din egen kunnskap om mat, råvarer og oppskrifter. For eksempel lurer en leser på om noen har en oppskrift på sursøt saus. Eller du kan som Dag Hanssen rett og slett spørre andre om deres synspunkt på pizza i pappesker. Hogne Pettersen er en annen leser som har benyttet seg av debattsidene for å få tips og innspill. Han skriver at han har fått noen hermetikkbokser med gåselever og andekjøtt fra Frankrike, og trenger ideer til hvordan å tilberede den edle boksematen. Har du noen tips? Gå inn på våre debattsider og bli med i diskusjonen! For mange henger mat og vin sammen. På Magasinets vinsider kan du lese om nyheter og anbefalinger, og få med deg Magasinets test av årets første vinslipp. Her kan du hente eller dele vintips.

Hele Norges coronakart