Glad i mat?

Hvilken salat er verdens beste, og hva kan egentlig en blåselampe brukes til i matlaging? Debatten på Magasinets nettsider ruller videre. Har du noen tips?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Magasinet kom på nett har du hatt anledning til å diskutere mat i vårt eget debattforum. Her kan du spørre andre lesere om tips og råd, eller dele dine egne kunnskaper om mat, råvarer og oppskrifter. Den første uka var debattsidene preget av en opphetet diskusjon rundt sausen «bearnés». Flere lesere reagerte på at sausen konsekvent ble skrevet «bearnés» i Andreas Viestads artikkel «Den perfekte saus». Språkinteresserte lesere mente sausens korrekte navn var «bearnaise», og innleggene lot ikke vente på seg. Andreas Viestad deltok selv i diskusjonen, som rullet videre inntil Dagbladets korrekturavdeling satte punktum i et innlegg i Magasinets papirutgave. Forrige ukes matdiskusjon> sto i gåseleverens tegn. En leser lurte på hvordan han skulle tilberede gåselever og andekjøtt, og tipsene rullet inn. Denne uka har det kommet nye kulinariske spørsmål, tips og innlegg på debattsiden. Noen ønsker oppskrift på en god sjokoladepudding, en annen gir oppskriften til «verdens beste salat», mens «Yvern» har forslag til god drink før maten. «Asle» er en annen leser som har vært innom matdiskusjonen. Han har følgende spørsmål til andre leserne: - Bortsett fra karamellokket på crème brûlée, hva kan en blåselampe brukes til i matlaging? Kan man for eksempel crispe opp ribbesvor? Gode, men helst velprøvde idéer mottas med stor og varm takk. Har du noen tips? Gå inn på våre debattsider og bli med i diskusjonen! For mange henger mat og vin sammen. På Magasinets vinsider kan du lese om nyheter og anbefalinger, og få med deg Magasinets test av årets første vinslipp. Her kan du hente eller dele vintips.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer