Gledelig Festivus!

Verdens morsomste julealternativ feires verden rundt.

SEINFELD: Festivus-feiringen opptrer bare i en eneste episode av Seinfeld, som gikk i ni sesonger. Foto: SCANPIX
SEINFELD: Festivus-feiringen opptrer bare i en eneste episode av Seinfeld, som gikk i ni sesonger. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Les også: Ingen vet hva jul betyr  - DET VAR ÉN MISERABEL EPISODE, Constanza-familien inviterte verden til en sinnssyk, bisarr anti-helligdag som de kalte Festivus. Det var ikke noe stort poeng i serien, det var ikke et plot som ble gjentatt. Det var én jækla episode.

Det skriver skuespilleren Jason Alexander, mannen som spiller George i Seinfeld, om den Seinfeld-episoden som forfølger ham mest. Alexander sier han takler å bli kalt George på gata, han synes til og med det kanskje det er litt ok at han blir spurt hvordan det går med Yankees. Men spørsmålet «Hvordan skal du feire Festivus?», det er han lei av.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer