Gledessprederen

De fleste studenter sper på studielånet med ekstrajobber eller nøyer seg med nudler og vann til middag. «Sara» selger sex.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I EN MIDDELS STOR BY i Norge sitter et par dusin studenter i en sliten forelesningssal. De fleste noterer, noen få halvsover og andre taster hvileløst på mobilene sine.

En av dem rykker til: En ny e-post i innboksen. Hun ser nervøst rundt seg. Takknemlig for at de andre ser ut til å være opptatt med sitt, åpner og leser hun meldinga.

«Sara» er i starten av tjueårene, studerer ved en av landets høgskoler og jobber litt i en butikk på si'. Hun har mørkt hår, brune øyne og et våkent blikk. Litt rund i kantene, men ser ellers ut som en hvilken som helst annen student. Hun har hatt en god oppvekst, har aldri rørt dop og drikker heller ikke mer enn andre på sin alder. Etter skolen sitter hun og sladrer på kafé med venninner, tar seg en tur ut på byen eller spiser middag med foreldrene sine.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer