Glem ferdig ristede nøtter. Slik gjør du det selv

Lag klassiske ristede nøtter, akkurat slik du får dem på gata i Old Delhi.

HELT KOKOS: Nøtter blir ekstra gode av salt og varme. Eller kokos. Foto: Mette Randem
HELT KOKOS: Nøtter blir ekstra gode av salt og varme. Eller kokos. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Finnes det et mer intenst angrep på sansene enn å bli satt av på gata midt i Delhi? Vi venter på min venn Anubhav som skal vise oss rundt i gamlebyen. Men vi har kommet for tidlig, og inntil videre står vi alene foran Delite Cinema, hvor vi blir nesten-påkjørt, definitivt tilsnakket og ikke minst får et dramatisk møte med luktene av noe som ikke bare er fremmed by, men også er blitt kalt en annen sivilisasjon, og som i hvert fall akkurat her, er en helt annen måte å administrere søppeltømming og sanitære forhold på.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer