Du leser nå Dagbladet Pluss

God, gammeldags kjærlighet

Sidsel og Carl Henriks kjærlighet er 81 år gammel. Den har ennå ikke rustet.

2009: Hjemme i stua på Skøyen i Oslo har Sidsel (97) og Carl Henrik (100) nylig feiret atombryllup — 75-års bryllupsdag.
2009: Hjemme i stua på Skøyen i Oslo har Sidsel (97) og Carl Henrik (100) nylig feiret atombryllup — 75-års bryllupsdag.Vis mer

— Vi har ikke vært romantiske. Nei, det ville det være galt å si. Vårt samliv kan best beskrives som nøkternt. Å skape en trygg tilværelse for barna og oss selv har vært det viktigste. Vi har hatt et trygt hjem, et trygt liv. Sidsel og jeg har holdt sammen i tykt og tynt, sier Carl Henrik Bache-Wiig (100).

Den ujålete herren fra Oslo vest er glassklar i tankegangen og meget brukbar til beins.

Han søker øyekontakt med sin kone Sidsel (97), men hun halvsover i lenestolen borte ved vinduet. Ekteparet feiret nylig sin 75-års bryllupsdag. Det kalles atombryllup.

— Vi kjenner oss ikke helt igjen i dagens kultur, hvor så meget handler om lidenskap og sterke følelser. Sant å si synes vi det der er kvalmt noen ganger, sier herr Bache-Wiig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.