Gourmet til god pris: Det er ikke nødvendig å svi av 3000 kroner pr. hode på suveren gourmetmat i Oslo. Smalhans leverer strålende mat til sympatiske priser. Og omgivelsene er uformelle og hyggelige. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Gourmet til god pris: Det er ikke nødvendig å svi av 3000 kroner pr. hode på suveren gourmetmat i Oslo. Smalhans leverer strålende mat til sympatiske priser. Og omgivelsene er uformelle og hyggelige. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Gourmet til folket

En av Oslos nyeste restauranter er også en av de beste. Og attpåtil i ei gammel kebabsjappe. Hils på Smalhans.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

St. Hanshaugen har fått sin egen strøksbistro. I Ullevålsveien, der det før var ei kebabsjappe, har Smalhans flyttet inn. Bak restauranten står tre venner med fartstid fra den rocka gourmetrestauranten Palace Grill: mesterkokk Tom Victor Gausdal, Stian Floer og Anders Braathen. På kjøkkenet har de fått med seg Karla Siverts (23), som allerede har rukket å være innom både Bagatelle og Strand.

- Jeg forbinder ordet Smalhans med slunken lommebok og fattigslige kår, sa Robinson idet spiseparet dyttet opp døra.

Her er tanken tydeligvis å snu det til et honnørord. Med god utnyttelse av råvarene vil de tilby enkle hjemmelagde retter til en god pris, ifølge hjemmesiden.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn