Robinson og Fredag har besøkt restaurant Ylajali. Foto: Jo Straube
Robinson og Fredag har besøkt restaurant Ylajali. Foto: Jo StraubeVis mer

Gourmetlykke

Ylajali sikter etter stjernene og treffer blink.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- De har visst pusset opp, sa Robinson.

Det tidligere så fargesprakende lokalet var blitt malt i en dus, lys palett, og det assorterte loppemarked-møblementet byttet ut med dyre, helpolstrede stoler i gråbeige. Det karakteristiske, mønstrede gulvet og det burleske veggmaleriet langs hele innerveggen er fortsatt der, men stilen er blitt flere hakk strammere.

- En Michelin-tilpasning? spurte Fredag.

- Helt klart. Maten her har vært i toppklasse i flere år, men interiøret har vært for rufsete for de franske anmelderne. Med denne oppgraderingen ligger stedet bedre an til å få en stjerne neste gang.

- Jeg likte det sånn det var før også, jeg. Det var ujålete og avslappa.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn