Gråblå bølge

Vårens store interiørfarge vil fortsatt vil være hvit, men med islett av varme grå og blå toner.

Mykt og industrielt: Trendkonsulent Lisbeth Larsen i Jotun elsker sin grå gyngestol fra italienske Gervasono. Veggen bak er malt med en farg ehun har designet selv, sort pepper. Foto: Mette Møller
Mykt og industrielt: Trendkonsulent Lisbeth Larsen i Jotun elsker sin grå gyngestol fra italienske Gervasono. Veggen bak er malt med en farg ehun har designet selv, sort pepper. Foto: Mette Møller Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| —Det viktigste for våren og sommeren er at vi vil ha en ny start, en ny giv, og hvitt vil fortsatt være hovedfargen. Men det vi ser nå er flere forskjellige hvitfarger som jobber sammen, og mer varme enn kalde, sterile hvitfarger, sier Lisbeth Larsen, trendekspert og fargesjef i Jotun.

Det betyr at de som er lei av de store, hvite flatene og de duse gråbrune tonene fortsatt må lete litt for å finne noe helt annet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer