<strong>KALD - PÅ UTSIDEN:</strong> Imaget til filmstjernen Grace Kelly var alltid «prektig og proper sosietetkvinne med høy moral». I virkeligheten var det ikke helt slik. Flere biografer beskriver henne som en kvinne med stor appetitt på menn. Alle foto: GETTY IMAGES / AP / NTB SCANPIX
KALD - PÅ UTSIDEN: Imaget til filmstjernen Grace Kelly var alltid «prektig og proper sosietetkvinne med høy moral». I virkeligheten var det ikke helt slik. Flere biografer beskriver henne som en kvinne med stor appetitt på menn. Alle foto: GETTY IMAGES / AP / NTB SCANPIX Vis mer

Grace Kelly var ikke så prektig som alle trodde

Sex, krangler og konspirasjonsteorier. Fyrst Albert raser mot ny film om moren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): Det var en solfylt mandagsmorgen i september, og fyrstinne Grace gjorde seg klar til å forlate familielandstedet Roc Agal i fjellene over Monte Carlo.

Fyrstinnen hadde en avtale med sin designer for å endre på noen kjoler, og det hastet, allerede samme kveld skulle hun og yngstedatteren Stephanie dra til Paris.

Mens den brune Roveren 3500 ble fylt opp med bagasje, lurte Grace på hvordan hun skulle transportere kjolene for å unngå at de ble for krøllete. Så hun la dem i baksetet. Da sjåføren Christian Silvestri begynte å gå mot bilen, stoppet fyrstinnen ham.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer