Grand general

Grand Prix-klare Per Sundnes (42) steller godt med artistene sine. Egne barn vil han ikke ha.

Alenetid: — Jeg går ofte på Narvesen og kjøper alle bladene jeg ikke har lest og sitter her og leser. Vegeterer — gjerne alene. Nordmenn er trygghetsnarkomaner.
Vi har ikke public places som i andre storbyer, og trenger fellesskap, merkelapper, tilhørighet.
Alenetid: — Jeg går ofte på Narvesen og kjøper alle bladene jeg ikke har lest og sitter her og leser. Vegeterer — gjerne alene. Nordmenn er trygghetsnarkomaner. Vi har ikke public places som i andre storbyer, og trenger fellesskap, merkelapper, tilhørighet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| html,body { border: 0px; } Han kommer inn på Grand Café i Oslos paradegate. Velursjalet feier rundt dressjakka, han småløper og er?... sur?

Visst smiler han, et sånt konfirmasjonssmil — en svak, anstrengt bue —, rekker fram hånda og unnskylder at han er sein, han måtte gjøre et radiointervju på veien. NRKs representant, hun som om en halv time skal nappe ham i ermet og si at han må videre til nytt intervju og nye prøver, kommer bak, vennlig hun også, men hva er det med Per? Han pratsomme, rause og joviale, han som har gjenskapt det norske folks Grand Prix, samlet ordentlige artister og gjort at vi igjen kan skrike at vi elsker det.

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer