Les mer:• Når kokkene steller hjemme, kokk Lise Finckenhagen lever farlig på kjøkkenet• - Har alltid buljongterninger liggende, kokk Charlotte Mohn• Har ketsjup i skapet, Bent og Annette Stiansen
html,body { border: 0px; } Hvordan vil dere beskrive kjøkkenet deres?
— Det var her da vi flyttet inn, da var det i furu. Vi er av den typen som gjerne finner oss i hvordan ting er, men vi har malt det og slått ned en vegg. Nå er det lyst og åpent så vi kan få kontakt med gjester. Vi har mange kokkevenner, og lager mye mat sammen.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger