Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gratinerte pølser med aubergine

40 min. 4 pers.

Ca. 500 g løkpølser 1 auberginer 2 ss salt 4 ss olivenolje 1 hakket løk 1 båt hvitløk 1 boks hermetiske tomater 1/4 ts salt 1/4 ts pepper 1/2 ts basilikum 150 g Cottage Cheese 2 eplemost, 4 ss parmesan 1 dl melk 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts malt muskat.Skjær pølser og aubergine i skiver på langs. Dryss 2 ss salt på begge sider av auberginene og la dem ligge ca. 15 min. Tørk av saltet. Stek pølse- og aubergineskivene raskt på begge sider i olje. Fres løk og hvitløk i litt olje, tilsett salt, pepper og tomatene med kraften. Kok til all væsken har fordampet. Smak til med basilikum. Rør sammen kesamost/Cottage Cheese, revet ost, egg, melk og krydder. Legg pølser, aubergine og tomatblandingen lagvis i en smurt ildfast form og hell over ostekremen. Stekes i ovn 30- 40 min på 200°C. Server med brød og en salat av for eksempel tomat, salatblad, løk, oliven og basilikum.Opplysningskontoret for kjøtt

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media