Gravide Lan Marie (31) om hetsen og truslene

- Jeg blir rolig av uro.

HETSET: Da det ble kjent at byråd Lan Marie Nguyen Berg var gravid, flommet kommentarfeltene over av hets og aggressivitet.
HETSET: Da det ble kjent at byråd Lan Marie Nguyen Berg var gravid, flommet kommentarfeltene over av hets og aggressivitet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det er et demokratisk problem at Dagbladet ikke kan ha bilder av meg liggende ute, sier Lan Marie Nguyen Berg.

Det øses stadig mer mørke utover norske politikere fra aggressive stemmer på sosiale medier. Og få får så mye hets som den 31 år gamle byråden for miljø og samferdsel i Oslo. Hun har mottatt så alvorlige voldstrusler at hun lever med ekstra sikkerhetstiltak. Men da det i høst ble kjent at hun og ektemannen Eivind Trædal ventet barn, nådde meldingene et nytt nivå. «Herregud, formerer hun seg og? Stakkars Norge.» «Først klager de på at det er for mange mennesker på jorda og så lager de en til ...» «Jeg skammer meg over mine tanker, når jeg leser denne nyheten her.» «Endelig blir denne autisten borte fra politikken en stund.»

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer