Grete Berget om sykdommen: - Jeg har sagt til døtrene mine at når jeg dør så er det fordi jeg er så sliten

Grete Berget ser stadig fruktene av det hun fikk gjennom som barne- og familieminister. Hun er mer usikker på om hun får se krokusen komme opp til våren.

Sier fra: Grete Berget vet hun aldri vil bli frisk, men klarer ikke sitte stille når feministene får kritikk. Her med familiehunden Lissie, oppkalt etter drage- dronningen Khaleesi i «Game of Thrones». Foto: MORTEN RAKKE
Sier fra: Grete Berget vet hun aldri vil bli frisk, men klarer ikke sitte stille når feministene får kritikk. Her med familiehunden Lissie, oppkalt etter drage- dronningen Khaleesi i «Game of Thrones». Foto: MORTEN RAKKE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det var ganske frekt og freidig. Det er jo ikke en sånn politikk vi vil ha. Kan man ikke bare være raus nok til å si at «dette er bra?» Det er bra for barna, kvinnene, mennene!

Norges tidligere barne- og familieminister sitter i sofaen hjemme i leiligheten i Oslo og følger den norske politiske debatten fra sidelinja. Stort sett. For av og til smeller det, som da gravide Sylvi Listhaug kritiserte venstresida og dens «feministelite» for å legge for store føringer på hva som er moralsk riktig å gjøre når det gjelder fordeling av permisjonstid.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer