Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Grillet eller stekt kveite med salsa og majonessaus

Til 4 personer.

4 skiver kveite à ca. 180 g olivenolje salt og nykvernet pepper. Salsa: 1 grønn renset og finhakket chili 1 avokado i tynne skiver 2 finhakkede hvitløkbåter 3 vårløk i tynne skiver 1/2 agurk i skiver saften av 2 lime 2 tomater (skåldet og grovhakket) 1 ss grovhakket frisk koriander. Majonessaus: 4 grønne oliven i tynne strimler 5 ss majones 1/2 dl fløte 1 dl vann. Tilbehør: brød, ris og en salat eller tortillas Smør kveiteskivene med olje og dryss på salt og nykvernet pepper. Stek eller grill 3 minutter på hver side. Tilberedelse: Bland sammen alle ingrediensene og hold den kald. Majonessausen: Rør sammen majones, fløte og oliven og varmt vann. La det bli varmt, men ikke kok.

Server den stekte kveita med salsa, majonessaus, ris, litt frisk salat og gjerne tortillas. (Eksportutvalget for fisk)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media