Grillet ishavsrøye med chilihonning

4 porsjoner.

800 g filet av ishavsrøye med skinn 2 ss sesamolje. Marinade: 1/2 dl friskpresset appelsinjuice 2 ss honning 2 ts malt spisskum 1/2 ts chilipulver 1 ts finhakket frisk rød chili. Ingefærrelish: 1-2 finhakkede røde løk 3 ts revet frisk ingefær 3 skiver finhakket frisk ananas 2 ss limejuice. Tilbehør: Kokt jasminris Bland sammen ingrediensene til ingefærrelishen og la den stå og trekke 30 minutter før servering. Bland sammen ingrediensene til marinaden og varm dem opp til alt er godt blandet. Sett til side. Pensle ishavsrøyefiletene med sesamolje og dryss litt salt og pepper over. Stek dem raskt i varm stekepanne. Pensle dem med marinaden rett før de er ferdig stekt. Marinaden må ikke utsettes for sterk varme, da brennes den. Server fisken med ingefærrelish og kokt ris. (Flere oppskrifter på www.godfisk.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!