Ca. 20 minutter, 2 personer:
1/2 grillet kylling1 rødløk i båter2 gulrøtter i skiver1 persillerot1/2 bunt asparges1 gul paprika i biter
Sursøt saus:
1 1/2 dl hønsebuljong (utblandet)1 ss maisenna3 ss sukker3 ss soyasaus1 1/2 ss eddik3 ss tomatpuré
• Slik gjør du:
Bland sammen ingrediensene til sausen og kok i en liten kjele for seg selv. Smak til med eventuelt mer sukker eller eddik.
Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer
Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.
29,-
1 uke
79,-
1 måned
179,-
3 måneder
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger