Grillet kylling med sursøt saus

2 porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ca. 20 minutter, 2 personer:

1/2 grillet kylling1 rødløk i båter2 gulrøtter i skiver1 persillerot1/2 bunt asparges1 gul paprika i biter

Sursøt saus:

1 1/2 dl hønsebuljong (utblandet)1 ss maisenna3 ss sukker3 ss soyasaus1 1/2 ss eddik3 ss tomatpuré

• Slik gjør du:

Bland sammen ingrediensene til sausen og kok i en liten kjele for seg selv. Smak til med eventuelt mer sukker eller eddik.

Rens grillkyllingen for skinn og ben, og skjær kjøttet i passe store wokbiter. Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett først grønnsakene og deretter kyllingkjøttet. Stek et par minutter til grønnsakene er møre og kjøttet er varm. Server straks.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn