Grillet kylling med sursøt saus

2 porsjoner.

Grillet kylling med sursøt saus
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ca. 20 minutter, 2 personer:

1/2 grillet kylling1 rødløk i båter2 gulrøtter i skiver1 persillerot1/2 bunt asparges1 gul paprika i biter

Sursøt saus:

1 1/2 dl hønsebuljong (utblandet)1 ss maisenna3 ss sukker3 ss soyasaus1 1/2 ss eddik3 ss tomatpuré

• Slik gjør du:

Bland sammen ingrediensene til sausen og kok i en liten kjele for seg selv. Smak til med eventuelt mer sukker eller eddik.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer