Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Grillet kyllingfilet

Ca. 20 min. 2 pers.

Ca. 20 min. 2 pers 2 kyllingfileter olje til pensling litt hakket oregano salt og pepper revet parmesan Avokadomos: 2 avokadoer litt sitronsaft 1/2 finhakket chili 1 ss hakket koriander I grill- eller stekepanne Slik gjør du: Bank filetene ut og vend dem i olje og oregano. Grill dem 2- 3 minutter på hver side og dryss over litt revet parmesan.Mos avokadoene og tilsett sitronsaft, chili og koriander. Server kyllingfiletene med avokadomos, en frisk salat og hvitløktoast. ( Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling