Grillet laks med fennikel

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

4 laksefileter med skinn, à ca. 150 g

2 ts havsalt

2 små fennikelknoller

4 ss lettrømme

1 ss hakket gressløk

1 håndfull rucola

olje til steking

• Fet fisk som laks og ørret er ypperlig på grillen. La skinnet sitte på fisken, da holder den godt sammen under grillingen. Skrap fiskeskinnet rent for skjell. Dryss salt på laksefiletene og pensle overflaten med olje. Del fennikelknollene i fire langsetter og skjær dem så i tynne skiver på tvers. Legg laksefiletene med skinnsiden ned i smurt dobbeltrist.

Stek laksen i ca. 5 minutter først med skinnsiden ned. Snu risten og stek fisken 1 - 2 minutter på den andre siden. Rør sammen rømme og gressløk og rør inn fennikelen. Server laksen nystekt på en seng av rucola og fennikel.

Flere oppskrifter på: www.godfisk.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer