Grillet torsk med salsa og couscous

4 porsjoner.

750 g torskefilet med skinn og uten bein salt og pepper smør eller olje til steking. Salsa: 1 mango i små terninger 1 slange-agurk i små terninger 1 rød paprika i små terninger 1 ts frisk finhakket mynte 1 ss olivenolje 1 ts sitronsaft. Couscous: 2 dl couscous 5 dl fiskebuljong 1 ts finhakket rød chili salt 1 ss smør. Bland ingrediensene til salsaen og la den stå i kjøleskapet til den skal serveres. Skrap skinnet på torsken, skyll og tørk den og del den i serveringsstykker. Dryss salt og pepper på filetsiden og stek den i smør eller olje med skinnsiden ned. Stek til skinnet er brunt, snu den og stek et par minutter på filetsiden. Kok opp fiskebuljong, tilsett couscous og finhakket chili og la den svelle som angitt på pakningen. Rør inn smør og smak til med salt. (Flere oppskrifter på www.godfisk.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!