Grillet uer med skinn

4 porsjoner.

Grillet uer med skinn
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

4 porsjoner:

4 uerfilét

16 små vårløk

Litt parmesanost i skiver

2 ss smeltet smør

Salt og pepper

Sennepsvinaigrette

1 1/2 ss dijon sennep

1 1/2 hvitvinseddik

1 dl kaldpresset olivenolje

Slik gjør du:

Rør sammen eddik og sennep og tilsett olivenolje gradvis under stadig omrøring. Smak til med salt og pepper. Kok opp en kjele lett saltet vann. Kok vårløken i 2 minutter, hell av vannet og avkjøl i iskaldt vann. Tørk vårløken på papir som trekker vann. Skrap skjellene av uerskinnet, skyll fisken og tørk den godt med tørkepapir.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer