Grillet uer med skinn

4 porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner:

4 uerfilét

16 små vårløk

Litt parmesanost i skiver

2 ss smeltet smør

Salt og pepper

Sennepsvinaigrette

1 1/2 ss dijon sennep

1 1/2 hvitvinseddik

1 dl kaldpresset olivenolje

Slik gjør du:

Rør sammen eddik og sennep og tilsett olivenolje gradvis under stadig omrøring. Smak til med salt og pepper. Kok opp en kjele lett saltet vann. Kok vårløken i 2 minutter, hell av vannet og avkjøl i iskaldt vann. Tørk vårløken på papir som trekker vann. Skrap skjellene av uerskinnet, skyll fisken og tørk den godt med tørkepapir.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn