Franske følelser:  Å entre Andreas Viestads grillrestaurant, gir en umiddelbar følelse av å komme til Paris. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
Franske følelser: Å entre Andreas Viestads grillrestaurant, gir en umiddelbar følelse av å komme til Paris. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADETVis mer

Grillgodis på Bislett

Dagbladets matspaltist Andreas Viestad har suksess med sin første restaurant. Er den fortjent?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ett år er gått. I januar i fjor åpnet matspaltist Andreas Viestad sin første restaurant. Grillbistroen St. Lars ble raskt en snakkis. Og siden har det vært fullt der.

Robinson og Fredag testet restauranten da den var nyåpnet. Spiseparet likte bistroatmosfæren, men mente at både service og mat kunne løftes noen hakk.

- Det er på tide å gi restauranten en ny sjanse. Ryktet sier at Viestad serverer grillgull, sier Robinson og skyver tilside de tunge, røde fløyelsgardinene.

Det er som å komme til Paris: Brune tremøbler, glade mennesker, burgunderrøde vegger og gamle rammer. Partner og kjøkkensjef er litteraturviter og Viestad-venn Jon Krog Pedersen. Med seg på eiersiden har de fått Face2Face-gründer Per Meland og musikkprodusent Tor Erik Hermansen. Det lukter grillgodteri i hele restauranten. Det viktigste verktøyet på kjøkkenet er en åpen kullgrill, spesialbygget for restauranten.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn