Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Grillmåltid

Fire porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hamburgere lager du av kjøttdeig, karbonadedeig eller lammedeig, og slik gjør du det: 1. Til 500 g kjøttdeig tilsetter du 1 ts salt og 1/2 ts pepper. 2. Bland f.eks. inn 2 ss salsa eller 3 ss hakket sylteagurk, en most potet og 2 ss hakket persille eller 2 ss revet, hvit ost og hakket løk. 3. Grill burgere 3 min. på hver side. Barnas pastasalat: 4 dl pasta 1/2 agurk 1 eple 1/2 rød paprika 1 boks maiskorn 2-3 ss olje 1 ss sitronsaft. Slik gjør du: 1. Kok pasta og avkjøl. 2. Skjær agurken i terninger og eplet i tynne båter. Finhakk paprikaen. Bland grønnsakene med pastaen. Rør sammen olje og sitronsaft og hell over. 3. Som dressing kan du bruke melon- eller epleyoghurt. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!