Godt kjøtt: Inngangspartiet med det åpne, store kjøkkenet og kokkene som svetter over grillen, er flott. Spisesalen i etasjen over er ikke like spennende, men burgerne er gode.. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Godt kjøtt: Inngangspartiet med det åpne, store kjøkkenet og kokkene som svetter over grillen, er flott. Spisesalen i etasjen over er ikke like spennende, men burgerne er gode.. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Grillsesong året rundt

Alle har godt av konkurranse. Ikke minst giganter som Burger King og McDonalds.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Beskjedne er de ikke.Fredag hadde allerede ankommet nyåpnede Burger Bar i Operapassasjen, Robinson var forsinket. Så for å korte ventetida ble telefonen dratt fram. Den viste trådløst nett i nærheten, så Robinson spurte servitøren om passordet.

- «Byens Beste» -  med store forbokstaver, lød svaret.

- Det vil jo vise seg, tenkte Fredag.

Like etter ankom Robinson lokalet i andre etasje, som innehaverne stolt har fortalt er designet av arkitektkontoret Snøhetta -  intet mindre.

- Jeg skjønner ikke helt hva de har gjort her, bortsett fra å male de nakne veggene hvite og henge opp usedvanlig mange nakne lyspærer i enden av svarte ledninger i taket, sa Robinson.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn