Godt kjøtt: Inngangspartiet med det åpne, store kjøkkenet og kokkene som svetter over grillen, er flott. Spisesalen i etasjen over er ikke like spennende, men burgerne er gode.. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Godt kjøtt: Inngangspartiet med det åpne, store kjøkkenet og kokkene som svetter over grillen, er flott. Spisesalen i etasjen over er ikke like spennende, men burgerne er gode.. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Grillsesong året rundt

Alle har godt av konkurranse. Ikke minst giganter som Burger King og McDonalds.

Beskjedne er de ikke.Fredag hadde allerede ankommet nyåpnede Burger Bar i Operapassasjen, Robinson var forsinket. Så for å korte ventetida ble telefonen dratt fram. Den viste trådløst nett i nærheten, så Robinson spurte servitøren om passordet.

- «Byens Beste» -  med store forbokstaver, lød svaret.

- Det vil jo vise seg, tenkte Fredag.

Like etter ankom Robinson lokalet i andre etasje, som innehaverne stolt har fortalt er designet av arkitektkontoret Snøhetta -  intet mindre.

- Jeg skjønner ikke helt hva de har gjort her, bortsett fra å male de nakne veggene hvite og henge opp usedvanlig mange nakne lyspærer i enden av svarte ledninger i taket, sa Robinson.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn