Grillsesongen er ikke over, den har bare flyttet inn

Alle vet det er koselig med peis. Men for meg er peisen noe mer enn bare hygge. Den er en essensiell, utvidet del av kjøkkenet.

PEISGRILL: Peisen er ikke noen fattigmannsutgave av kulegrillen. Snarere tvert i mot, mener Andreas Viestad. Foto: Mette Randem
PEISGRILL: Peisen er ikke noen fattigmannsutgave av kulegrillen. Snarere tvert i mot, mener Andreas Viestad. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I den gamle låven på gården min i Farsund på Sørlandet har jeg en diger peis. Den er den viktigste varmekilden i det ellers kalde og trekkfulle rommet. Jeg tenner opp forsiktig med noen bjørkekubber. Så går jeg over til eik, først et par, så flere og flere, inntil det til slutt er så mange vedkubber peisbukken klarer å holde. Snart er hele peisen ei glødende sol midt i rommet.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer