Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Grillspyd for store og små

4 porsjoner

For 2 små: 4 fiskekaker, 2 ringer ananas, 1/2 rød paprika For 2 store: 400 g steinbit eller laks, 1/2 squash, 4 sjampinjonger, 1 løk, 1 rød paprika, salt og pepper, grillkrydder, olje. Skjær fiskekaker i firkanter eller trekanter, ananas og paprika i trekanter. Skjær laks eller breiflabb, squash, sjampinjong, løk og paprika i biter. Træ fisk og grønnsaker på spyd og pensle med olje. Grilles på god varme og krydres etter ønske. Fisken kan marineres 30 minutter før den grilles.

(Eksportutvalget for fisk)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media