Grillspyd med squash

4 porsjoner.

500 g storfekjøtt

200 g squash

1 rødløk, 2 tomater

1 rød paprika

8 friske sjampinjonger

Grillolje:

1 dl olivenolje eller annen god olje,

2 ts worcestershire-saus, 2 ts tørkede urter (for eksempel rosmarin, persille, e.l.),

1 ts salt, 1 ts grovmalt pepper,

1 ts paprikapulver.

• Skjær kjøttet i litt store terninger, squashen i hele eller halve skiver, tomater i båter og paprika i store terninger. Store sjampinjonger deles i to. Træ alle ingrediensene vekselvis på spyd. Bland alle ingrediensene til grilloljen og pensle spydene godt over det hele. Legg spydene under god varm grill eller i grillpanne. Snu spydene når de får litt farge og stek dem ferdige. Serveres med kokt ris eller kokte poteter og gjerne med en god salat til.

Flere tips og oppskrifter på www.frukt.no