Grillspyd med svinekjøtt og aprikos

2 porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| 2 porsjoner:

300 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet1/2 stk rød paprika1/2 stk grønn squash10 stk tørket aprikos1 ss olje til pensling1 ts salt1/2 ts pepper8 stk grillspyd

Slik gjør du:

Et praktisk «spyd-tips» før du begynner:

Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først ellers kan de ta fyr.

1. Skjær kjøtt og grønnsaker i tilnærmet like store biter ca. 3 x 3 cm og tre dem vekselvis på spydene. For å få jevn grilling på alle sider er det viktig at bitene ikke sitter for tett.

2. Pensle spydene med litt olje, slik at de ikke fester seg til grillen. Krydre med salt og pepper. Grillspydene grilles rundt i 4-6 minutter, snus ofte.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn