- Gro og Else Victoria gjorde at jeg bestemte meg for å overleve

Turboneger-vokalist Hans-Erik Dyvik Husby (37) har endelig fått det godt med seg selv. Nå går han på vannet snart også.

KONTRAST: De siste tjue åra har Hans-Erik brukt svimlende summer på heroin, hatt flere overdoser og blitt erklært klinisk død. Da han møtte Gro Skaustein (28) ei oktobernatt for to år siden, visste han at alt kom til å bli forandret - og at Else Victoria snart var på vei.
KONTRAST: De siste tjue åra har Hans-Erik brukt svimlende summer på heroin, hatt flere overdoser og blitt erklært klinisk død. Da han møtte Gro Skaustein (28) ei oktobernatt for to år siden, visste han at alt kom til å bli forandret - og at Else Victoria snart var på vei. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

15. juni 1978. Hans-Erik våkner på rommet sitt i det lille grå huset utenfor Fauske. I dag fyller han seks år. Om noen timer kommer bursdagsfeiringen i barnehagen til å bli avbrutt av at faren henter ham. Om noen timer skal mamma Else, som akkurat nå ligger i sykesenga ute i stua med kroppen full av kreft, dø, 31 år gammel. I ettermiddag skal han likevel få cowboyene og plastindianerne han har ønsket seg, fordi mammas ønske var at feiringen skulle gå som planlagt. Pappa kommer til å invitere lekekameratene hans til boller og brus på hotellet i sentrum, mens mormor og tante blir hjemme for å våke over mamma som er død.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer