Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Grønn hot risotto

Ris til middag i dag?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

1 finhakket løk 3 ss olje 200 g frisk sjampinjong i terninger

4 dl hønsebuljong (utblandet) 1 boks hermetiske tomater 3 dl langkornet middagsris 1 finhakket grønn chili - uten frø og hinner3 gulrøtter i skiver2 skiver sellerirot - i strimler2 båter presset hvitløk 1 ts salt 1/2 ts pepper 1 dl revet parmesan

Fres løk og sopp i olje i en varm panne. Tilsett tomater, hønsebuljong, chilipepper og ris. Dette kokes i ca. 20 minutter. Ha i resten av grønnsakene og kok et par minutter til. Smak til med salt og pepper. Serveres med et dryss parmesan og ferskt brød til.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!