Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Grønnsaker med dipp

1/2 blomkål

1/2 brokkoli

4 gulrøtter

1/2 kålrot

1/2 slangeagurk

1 rød paprika

Dipp: 2 1/2 dl lettrømme, 2 1/2 dl lettmajones, smak til med 2 ss ketchup, 2 ss klippet frisk gressløk.

En dipp kan tilberedes på mange forskjellige måter. Her er et forslag:

Like deler av lettmajones og lettrømme kan smakes til med tomatketchup, sennep og rikelig finklippet gressløk. Blomkålen deles i små buketter og legges på et egnet fat sammen med eksempelvis små buketter av brokkoli, gulrot- og agurkstaver. Og så er det bare å hygge seg og dyppe grønnsakene i dippen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling