Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Grønnsakkarbonader à la Lindstrøm

2 kokte poteter 2 revne gulrøtter 1 skive kålrot revet, 1 finhakket rødløk 1 revet rødbete (ev. 4-5 skiver syltet) 4 finhakkede soltørkede tomater 2 ss finhakket sylteagurk i skiver 1 dl revet hvitost 2 egg 1 ss potetmel ca. 2 ss hakket frisk kruspersille ca. 1 ss hakket frisk timian 1 ts salt 1/2 ts pepper. Bland ingrediensene. Lag karbonader av deigen og stek dem i ei middels varm panne til de blir brune og gjennomstekte. Serveres med hamburgerbrød, ost og en frisk salat, eller med ovnsstekte grønnsaker eller rotmos til. (Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling