Vis mer

Grønnsakwok med nudler

4 porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

120 g nudler (eggnudler)120 g små friske sjampinjonger2 store gulrøtter2 grønne squash2 vårløk120 g haricots verts (grønne bønner)1/2 kinakål2 ss olje

Saus:

1 ts finrevet frisk ingefær1 finhakket rød chili2 ss soyasaus2 ss sherry1 ts sukker2 ss hakket frisk koriander

Tilbered nudlene etter anvisningen på pakningen.

Skjær sjampinjong i båter gjennom hatt og stilk. Del gulrøtter i strimler, squash og vårløk i biter og bønner i to. Skjær kinakål i strimler.

Stek soppen i 1 ss varm olje til den har fått lys brun farge, og ta den ut. Stek gulrot i 1 minutt, tilsett squash og vårløk, og stek videre i 2 minutter. Tilsett bønner, kinakål og sopp og stek videre til kålen faller litt sammen og er gjennomvarm.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn