Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Grove fiskekaker med egg og salat

Til 4 personer på ca. 30 minutter.

400 g seifilet ca. 1/2 ts salt 1 ss potetmel 1 dl melk 1/4 ts pepper 1 ss finsnittet purre 2 ss finhakket løk 1 egg.I stekepanne Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene. La matprosessoren gå i 15-20 sekunder til alt er blandet, men fremdeles grovt. Form til fine kaker og stek dem pent brune. Server nystekte fiskekaker på ei skive brød dekket med salat. Litt finsnittet, rød salat pynter opp smørbrødet. Z(Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media