Gryteklart

Påskelammet gjør seg like bra i gryta.

Foto: METTE MØLLER
Foto: METTE MØLLER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

html,body { border: 0px; } Du vet at en gryte er perfekt når kjøttet er så mørt at det faller fra hverandre bare du ser litt hard på det, og når kjøtt- og hvitløkduften har bredt seg i hele huset.

Jeg elsker gode gryter. Fordi de er lettlagede og kan putre i vei i flere timer uten min tilstedeværelse, og fordi en gryte kan omskape de billigste kjøttstykkene til det mest møre og smaksfulle kjøttet du kan tenke deg.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer