Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Gryteklart

Påskelammet gjør seg like bra i gryta.

Foto: METTE MØLLER
Foto: METTE MØLLER Vis mer

html,body { border: 0px; } Du vet at en gryte er perfekt når kjøttet er så mørt at det faller fra hverandre bare du ser litt hard på det, og når kjøtt- og hvitløkduften har bredt seg i hele huset.

Jeg elsker gode gryter. Fordi de er lettlagede og kan putre i vei i flere timer uten min tilstedeværelse, og fordi en gryte kan omskape de billigste kjøttstykkene til det mest møre og smaksfulle kjøttet du kan tenke deg.

Her bruker jeg påskens tradisjonelle lammekjøtt til å lage en deilig gryte som hele familien kommer til å kaste seg over.

Lag gjerne dobbel porsjon, så har du nok til å varme opp neste dag også. Denne gryta smaker enda bedre dag nummer to.

html,body { border: 0px; } Lam-  og paprikagryte

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?