Foto: METTE MØLLER
Foto: METTE MØLLERVis mer

Gryteklart

Påskelammet gjør seg like bra i gryta.

html,body { border: 0px; } Du vet at en gryte er perfekt når kjøttet er så mørt at det faller fra hverandre bare du ser litt hard på det, og når kjøtt- og hvitløkduften har bredt seg i hele huset.

Jeg elsker gode gryter. Fordi de er lettlagede og kan putre i vei i flere timer uten min tilstedeværelse, og fordi en gryte kan omskape de billigste kjøttstykkene til det mest møre og smaksfulle kjøttet du kan tenke deg.

Her bruker jeg påskens tradisjonelle lammekjøtt til å lage en deilig gryte som hele familien kommer til å kaste seg over.

Lag gjerne dobbel porsjon, så har du nok til å varme opp neste dag også. Denne gryta smaker enda bedre dag nummer to.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn