Gudfader så godt

Et fat med mat du ikke kan si nei til.

Bella notte:Spagetti med kjøttboller er en udødelig klassiker. Vi kan love at denne utgaven smaker hakket bedre enn hermetikkboksen med á la Capri.
Bella notte:Spagetti med kjøttboller er en udødelig klassiker. Vi kan love at denne utgaven smaker hakket bedre enn hermetikkboksen med á la Capri. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når jeg skal til New York, ringer jeg min venn Jeffrey.

- Hva vil du spise?

Denne gangen ville jeg ha italiensk.

- Da vet jeg akkurat hvor vi skal gå.

Når man spiser med Jeffrey, er det som å være ute med Gudfaren. Jeffrey er Amerikas mest fryktede matpersonlighet - besk og gudbenådet skribent i Vogue, dommer på matprogrammet Iron Chef, også kjent som «Mannen som spiste alt». Når Jeffreys assistent har ringt og bestilt bord, er alle på alerten. Hovmesteren har et eget lite ekstrahåndkle under bestillingsblokka, for at ingen skal merke at han har svette hender. En millionær og hans følge er flyttet vekk fra restaurantens beste bord. Stedets nest mest rutinerte kelner er kledd ut som «bread boy» - ryddegutt - i tilfelle Jeffrey kommer til å spørre ham om noe. Flere ganger i løpet av måltidet kommer

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer