Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Gulasjsuppe

4 porsjoner.

300 g beinfritt oksekjøtt, f.eks. rundstek

3 poteter

2 løk

1 paprika

1 båt hvitløk

Ca. 2 ss smør/olje

3 ss tomatpuré

1 l buljong

1/2 purreløk eller 2 vårløk

2 ts paprikapulver

1 ts oregano

1 ts salt

1/2 ts pepper

Skjær kjøttet i små terninger og paprikaen i tynne strimler. Skjær poteter og løk i terninger og purren i ringer. Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett. Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca. 15 min. Smak til med krydder. Server med godt brød til.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media