Verdt pengene: Oro betyr gull på spansk og grillrettene som serveres i den stjernepremierte baravdelingen er absolutt verd å bruke litt edelt metall på.
Foto: Sigurd Fandango / Dagbladet
Verdt pengene: Oro betyr gull på spansk og grillrettene som serveres i den stjernepremierte baravdelingen er absolutt verd å bruke litt edelt metall på. Foto: Sigurd Fandango / DagbladetVis mer

Gullegodt

Lenge siden du har spist god grillmat? Ta turen til Oro Bar & Grill.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-Ikke spesielt stivt her, nei, sa Fredag i det Dagbladets utsendte rigget seg til ved et av de høye bordene på Oro bar og grill, vegg i vegg med gourmetrestauranten Oro, stjernerestauranten hvor Terje Ness igjen er å finne ved roret.

-Man kan til og med dingle med beina, sa Robinson, som var usikker på hvor vellykket det var.

Ansvaret til bar og grillavdelingen har Ness overlatt til kollega Rune Pal, og konseptet her er nettopp et uformelt alternativ til naborestauranten. Ingen hvite duker eller fancy oppdekning, snippen er løsere, prisene noe lavere. Og maten? Det gjensto ennå å finne ut.

Et glass Sancerre (99) ble anbefalt til Robinsons forrett, grillet kongekrabbe med estragon og lime (169). Fredag gikk for et glass Riesling (85) til sin andeterrine med appelsinkaramell (149). Krabba hadde fått en perfekt håndtering på restauranthusets nye kullgrill, den var saftig i konsistens og ren på smak.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn