Gullfunn

Telemark, ditt nærmeste trøffelfylke.

Løper i vann: Selv om du ikke får tak i løpekuler eller norske trøfler som Andreas Viestad bruker, blir risotto deilig med bare tørket sopp.
Løper i vann: Selv om du ikke får tak i løpekuler eller norske trøfler som Andreas Viestad bruker, blir risotto deilig med bare tørket sopp. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et par sekunder ligger Norges gastronomiske framtid i kjeften til en puddel.

 - Flink, Lello! Flink! Gi! Gi, sier Anne Molia til hunden, og stikker fram en bit belønningsmat.Hunden gir slipp, og dagens første fangst er et faktum, en gyllen, rund knoll.

Det er en vakker høstdag i en skog et hemmelig sted i Telemark. Sola står opp over åskammen og skaper et skinnende spill over skogbunnen. Gjennom trærne kan man av og til skimte skylinen til Grenlandsindustrien og fjorden nedenfor oss. Rundt oss er en blandet løvskog: hassel, lind, en og annen eik. Flere steder stikker grunnfjellet opp av bakken og avslører lys, kalkholdig stein.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer