Gullfunn

Telemark, ditt nærmeste trøffelfylke.

Løper i vann: Selv om du ikke får tak i løpekuler eller norske trøfler som Andreas Viestad bruker, blir risotto deilig med bare tørket sopp.
Løper i vann: Selv om du ikke får tak i løpekuler eller norske trøfler som Andreas Viestad bruker, blir risotto deilig med bare tørket sopp. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I et par sekunder ligger Norges gastronomiske framtid i kjeften til en puddel.

 - Flink, Lello! Flink! Gi! Gi, sier Anne Molia til hunden, og stikker fram en bit belønningsmat.Hunden gir slipp, og dagens første fangst er et faktum, en gyllen, rund knoll.

Det er en vakker høstdag i en skog et hemmelig sted i Telemark. Sola står opp over åskammen og skaper et skinnende spill over skogbunnen. Gjennom trærne kan man av og til skimte skylinen til Grenlandsindustrien og fjorden nedenfor oss. Rundt oss er en blandet løvskog: hassel, lind, en og annen eik. Flere steder stikker grunnfjellet opp av bakken og avslører lys, kalkholdig stein.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer