«Gunnar visste hva gutter som meg trengte»

Harald Skoglund var gategutt og barnehjemsbarn. Så møtte han den ene.

Mestermøte: Harald med bilde av Gunnar, som sa «Så fint du bokset», da de møttes første gang på slutten av 1950-tallet. — Han var ikke treneren min, han var ikke i samme klubb en gang, likevel ga han meg en verbal klapp på skuldra, minnes Harald, som raskt byttet til samme bokseklubben som Gunnar, Pugilist.Alle foto: Agnete Brun og Erik Berglund
Mestermøte: Harald med bilde av Gunnar, som sa «Så fint du bokset», da de møttes første gang på slutten av 1950-tallet. — Han var ikke treneren min, han var ikke i samme klubb en gang, likevel ga han meg en verbal klapp på skuldra, minnes Harald, som raskt byttet til samme bokseklubben som Gunnar, Pugilist.Alle foto: Agnete Brun og Erik Berglund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— «Du er seig, du, Biffen!» sa Gunnar til meg. Tenk deg,sjølveste Gunnar Hansen sa det til meg!

I noen sekunder ser Harald Skoglund (68) ut som han har forlatt Kolbotn bokseklubb og reist minst femti år tilbake i tid. Så rister han på hodet, og blikket reiser tilbake til 2009.

— Gunnar ga meg menneskeverd.

— Hvordan hadde det gått hvis du ikke hadde møtt Gunnar?

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer