Du leser nå Dagbladet Pluss
HAV AV MULIGHETER: I 2010 tok Helle (40) og Jon Frogner (41) med seg barna Gabriel (13) Maria (8) og Lisa (11), og flyttet fra Oslo til Ervika på Stad. På fem år har de fått sitt fjerde barn, Sara (2), etablert to bedrifter og tegnet og bygget eget hus. Foto: NINA RUUD/DAGBLADET
HAV AV MULIGHETER: I 2010 tok Helle (40) og Jon Frogner (41) med seg barna Gabriel (13) Maria (8) og Lisa (11), og flyttet fra Oslo til Ervika på Stad. På fem år har de fått sitt fjerde barn, Sara (2), etablert to bedrifter og tegnet og bygget eget hus. Foto: NINA RUUD/DAGBLADET Vis mer

Hadde det ikke vært for dagens teknologi, ville ingen av menneskene i denne reportasjen bodd der de bor

Bredbåndskolonistene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mulighetenes land er mosegrønt, og stuper ned i ville Stadhavet. Det er lørdag morgen, og vi er på vei opp på fjellet Kjerringa. Det sildrer i en bekk, det surkler mellom tærne. Lufta er klar som...lufta på Stad.

Helle Frogner (40) går til topps på en knapp halvtime, hvis hun er rask.

- På Stad kan jeg kombinere alt jeg er så glad i. Jeg elsker å være ute, jeg elsker å ta bilder. Av mose, av fjellet. Jeg er jo så glad i Instagram, sier Helle.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer