Du leser nå Dagbladet Pluss

- Hadde jeg mistet Pernille ville jeg vurdert å ta livet mitt. Men jeg hadde nok ikke gjort det på grunn av hundene

Etter sju års pause er Christine Koht (49) tilbake på skjermen. Selv om hun har «kræsja» hver gang hun har laget tv.

I et speil: Christine Koht pleier alltid å gå på en «selvopptatthetskræsj» når hun er på TV, men nå er hun klar for comeback med nytt tv-program. Og foreløpig går det veldig bra med psyken. 
Foto: Geir Dokken
I et speil: Christine Koht pleier alltid å gå på en «selvopptatthetskræsj» når hun er på TV, men nå er hun klar for comeback med nytt tv-program. Og foreløpig går det veldig bra med psyken. Foto: Geir DokkenVis mer

Den som leser seg gjennom de flere hundre intervjuene Christine Koht har gitt, vil oppdage at de fleste starter med et sitat.

Det er ikke rart. Det er så mye å ta av. Også denne gang. Vi kunne brukt «Du må be om bordet mitt på Bristol, jeg har eget bord vet du, det til høyre ved baren». «Si at du skal møte Christine Koht, da får du det du vil!». Eller «Jeg er jo en komiker i verdensklasse!»

I stedet gjør vi som Koht selv, holder kontrollen og starter med en påstand. Omtrent som metoden hun bruker når hun lager tv-dokumentarer. Laster opp med research og stikker ut for å sjekke om hypotesene holder vann.

Takknemlighet og tilstedeværelse

Vår påstand er:

–Du er vant til å be om det du vil ha?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.