Hadia Tajik om hetsen, forbildene og motstanderne

Håndterer både ekstremister og politiske motstandere.

GRENSEKONTROLL: Hadia Tajik er lei av at Frp-!medlemmer stiller spørsmål ved andre menneskers verdigrunnlag. - Nå er de i regjeringsposisjon, og mange av dem sitter i komiteer som har ansvar for nettopp dette feltet, for hatytringer og hatretorikk. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM
GRENSEKONTROLL: Hadia Tajik er lei av at Frp-!medlemmer stiller spørsmål ved andre menneskers verdigrunnlag. - Nå er de i regjeringsposisjon, og mange av dem sitter i komiteer som har ansvar for nettopp dette feltet, for hatytringer og hatretorikk. Foto: SIV JOHANNE SEGLEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): - Jeg tenkte at jeg skulle være så klar og tydelig at ingen skulle være i tvil om hva jeg hadde sagt.

Hadia Tajik (31), stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og leder for Stortingets justiskomité, er beherskelsen selv - og intenst representativ.

Hvit kjole, trenchcoat med Burberry-ruter på innsida. Fast blikk under nennsom eyeliner. En stemme som en myk mitraljøse, som snakker i raske, formfullendte helsetninger av typen «Menneskerettsorganisasjoner har påpekt at det har blitt initiert lovendringer knyttet til terrorforebygging i 150 land som man mener er kritikkverdige».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer