Hagen-forsvinningen: Slik er familiens advokat

Svein Holden gikk fra å være aktor i Norges største straffesak til å bli bistandsadvokat i en spektakulær kidnapping.

NYE TIDER: Svein Holden gikk fra å være blant Norges mest anerkjente statsadvokater og over i det private. Fra prestisjeoppdraget som aktor i 22. juli-saken er han nå tilbake i rampelyset som bistandsadvokat for familien til forsvunnede Anne-Elisabeth Hagen.
NYE TIDER: Svein Holden gikk fra å være blant Norges mest anerkjente statsadvokater og over i det private. Fra prestisjeoppdraget som aktor i 22. juli-saken er han nå tilbake i rampelyset som bistandsadvokat for familien til forsvunnede Anne-Elisabeth Hagen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg skjønte med en gang at dette er en helt ekstraordinær sak med betydelig alvorlighetsgrad som naturligvis kom til å få mye oppmerksomhet etter hvert. Jeg sa selvfølgelig ja til det.

I litt over tre måneder har Svein Holden (45) stått i sentrum for en av de mest spesielle savnetsakene på norsk jord. I fire måneder har han svart på spørsmål fra en samlet rikspresse, han har ledet pressekonferanser og balansert hårfint mellom offentlighetens behov for informasjon og politiets behov for å etterforske forsvinningen i det stille.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer