Haisommer

Forholdet mellom pris og kvalitet er vietnamesiske Hai Cafés sterkeste kort.

Ujevnt: Både maten og servicen er et stykke unna toppklasse på Hai Café ved Sentrum Scene i Oslo. Men de beste rettene holder høy kvalitet, og prisene er lave.  FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
Ujevnt: Både maten og servicen er et stykke unna toppklasse på Hai Café ved Sentrum Scene i Oslo. Men de beste rettene holder høy kvalitet, og prisene er lave. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Wontonsuppe må være vietnamesernes svar på fersk suppe. God og varm og mettende, som skapt for en norsk sommerdag med pluss åtte og isvind, knurret Robinson. Den værsjuke bladfyken lot blikket vandre over Hai Cafés brystpanel og videre ut på det fortaufredelige etniske mangfoldet i traktene rundt Sentrum Scene.

- ?Det får være din påstand, parerte Fredag. - ?Tross alt er det vel forskjell på melboller og nudelboller fylt med malt svinekjøtt?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer