Hallgeir ble først skuffet da den gamle kaffetrakteren likevel lot seg fikse

Så feil kan man ta.

MATERIALISTEN: - Jeg skal vedgå at jeg er en materialist i den forstand at jeg liker å kjøpe ting som kan optimalisere min livskvalitet, skriver Hallgeir Opedal. Det var ikke nødvendig denne gangen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
MATERIALISTEN: - Jeg skal vedgå at jeg er en materialist i den forstand at jeg liker å kjøpe ting som kan optimalisere min livskvalitet, skriver Hallgeir Opedal. Det var ikke nødvendig denne gangen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jo, tidlig en lørdag morgen kom jeg gjespende trøtt ut på kjøkkenet, da jeg til min store glede oppdaget at glasskolben til kaffetrakteren var knust. Hvordan det hadde skjedd, ante jeg ikke, men det var slått et ørlite hull i siden. Endelig, tenkte jeg, og det gikk faktisk et gys av velvære gjennom kroppen.

Seinest noen uker tidligere hadde jeg sett på den gamle kaffetrakteren, som hadde surklet, harket og pest hver eneste morgen i snart 15 år, og tenkt: Den kan jeg vel snart bytte ut?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer