Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Hamarburger

4 porsjoner.

8 ferdiglagde grove fiskeburgere eller 500 g fiskefilet

sei eller steinbit

1 ts salt

1 ss potetmel

1 til 1 1/2 dl melk

1/2 ts pepper

1/2 grovhakket rød paprika

2 ss grovhakket løk

Tilbehør:

8 burgerbrød

1 rød løk

1 rød paprika

noen salatblad

remulade

Bruk en foodprosessor. Del fiskefileten i biter og ha den i maskinen sammen med saltet. Kjør maskinen til fisken er jevn og seig, det tar bare noen sekunder. Tilsett melka mens maskinen går slik at melka blandes inn. Tilsett potetmel og krydder. Rør inn løk og paprika og stek en prøvekake. Ha i mer salt og pepper om nødvendig. Stek 8 kaker og server dem i hamburgerbrød sammen med salat, remulade, rød løk og paprika.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media